HISTORIEN BAG BRUNO HANSEN

Behovet for at kunne investere i et smukt møbel i en fantastik udførsel er helt oppe i tiden.

Det at kunne få et klassisk møbel i et tidløst design er en trend, der er blevet meget populær og mange vælger at sætte sit personlige præg, så designet passer perfekt ind i boligen. Selve processen fra bestillingen til man måske selv vælger at afhente på møbelsnedkeriet, er en oplevelse og en værdi som forstærker glæden ved at eje noget særligt.

Bruno Hansen kan også sit klassiske håndværk og er på hjemmebane – også nå det gælder restaurering af gamle møbler. Her er det sans for de historiske detaljer og udførelse, der er helt afgørende for det færdige resultat. Han er en af de ganske få møbelsnedkerier herhjemme, der endnu magter dette “glemte” håndværk.

Velkommen hos Bruno Hansen Slagelse Møbelsnedkeri – vi ser frem til at skabe dit helt unikke møbel.

MØBLER I SPECIALMÅL

På værkstedet i Slagelse står Bruno Hansen til daglig klar til at realisere dine møbeldrømme. Her puster han sjæl i træet og fremstiller på poetisk vis hvert enkelt unikke møbel. Dit hjem er personligt, og det samme kan vi garantere dit nye møbel bliver. Hvert enkelt møbel har sin egen fortælling, og du bliver en del af at give møblet sjæl og gøre det til en del af din familie.

Håndlavede design møbler lavet på mål behøver ikke at være ubetalelige. Kombinationen af unikt møbeldesign, eget snedkeri og moderne produktion, giver dig en åbenlys fordel. Du kan få det, som du vil have det, og du behøver ikke først at gå til en designer, derefter til en møbelsnedker der fortæller dig en pris du ikke har råd til. Sammen med dig designer vi dit møbel, så det kan produceres til en fornuftig pris, uden hverken at gå på kompromis med dine ønsker eller kvalitet. Du er velkommen med store og små opgaver – vi elsker udfordringer.

MØBELRESTAURERING I SLAGELSE

Vi har stor erfaring i restaurering og reparation af møbler og klassiske designmøbler. Det kan være en stol, der er gået op i limninger eller det kan være en bordplade, der er falmet eller har fået andre skader. I begge tilfælde kan vi ofte bringe dine møbler tilbage til fordums pragt.

Der er ikke to opgaver som er ens. Derfor beror resultatet på en grundig undersøgelse af møblet, for at finde frem til den rigtige restaurering og pris. Når prisen er godkendt af dig kan vi gå igang. Du kan løbende komme forbi møbelsnedkeriet og følge med i processen. Når vi er færdige glæder vi os til at du kommer og afhenter dit møbel.